20.8.2020

Pääepidemologi Anders Tegnell ja Ruåttin Covid 19 -strategia: Mies puhuu asiaa! Korona on ikuinen!

 Vihdoinkin!

Alkaa tulla infoa meille - Suurelle Yleisölle, maallikoille - tuon Ruåttin kohutun koronastrategian pää-arkkitehdin, valtionepidemologi Anders Tegnellin ajatuksista.

Tätä on odotettu!

 

HS 19.8.2020: 

"Tegnellin mukaan tärkeintä keväällä ei ollut pysäyttää virusta maan rajoille vaan vähentää viruksen aiheuttamia vaurioita, eli harjoittaa "klassista pandemian hallinnan mallia". Siihen ei kuulunut rajojen ja yhteiskuntien sulkeminen.  

Tegnell on kertonut luottaneensa siihen että muut maat olisivat tehneet samoin, ja kun muut maat ryhtyivät sulkutoimiin, Tegnellistä tuntui kuin muut maat olisivat tulleet hulluiksi".

"Tämä tauti on monella tapaa lievä, vähän kuten influenssa, eikä läheskään yhtä vakava kuin esimerkiksi espanjantauti. Useammat ovat kuolleet myös hongongilaiseen influenssaan tai aasialaiseen influenssaan, ainakin tähän mennessä".

Espanjantautiin kuoli vuosina 1918 - 1920 jopa 25 - 50 miljoonaa ihmistä, hongongilaiseen influenssaan vuosina 1968 - 1969 noin 1 - 4 miljoonaa ja aasialaiseeen influenssaan vuosina 1957 - 1958 myös noin 1 - 4 miljoonaa ihmistä. 

WHO:n arvion mukaan kausi-influenssaan kuolee joka vuosi 290 000 - 650 000 ihmistä. Koronaviruksen aiheuttamaan covid-19 -tautiin on laskettu kuolleen yli 774 000 ihmistä. 

  

Ruåttin "korkeita kuolleisuuslukuja" on kauhisteltu BIG TIME.

Antakaamme kuitenkin puheenvuoro Tieteelle:

"Tuoreen alueellisen tutkimuksen mukaan suurin osa covid-19 -tautiin sairastuneista ikäihmisistä kuoli itä-Götanmaalla muista syistä syistä ja vain 15 prosentille suora kuolinsyy oli covid-15".

 

Eli:

Ruåttin "korkeasta kuolleisuudesta" / 5787 henkilöä tuo 15 prossan "suora kuolleisuus"  tekee 868 ihmistä. 

Lukuhan on täysin linjassa lockdown -maiden kuolleisuuslukujen kanssa.

Suomenkin. 

 

Sitäpaitsi.

Vaikka otettaisiin pohjaksi tuokin epäilyttävä luku "5787", on sekin matalampi (väkilukuun suhteutettuna) kuin useiden lockdown -maiden, mm. Belgian, Iso-Britannian, Italian ja Espanjan!

Mitä järkeä lockdownissa? 

 

 Anders Tegnell jatkaa:

 "On suuri virhe verrata tilastoja, jotka katsovat vain kuolleisuutta. Siinä on kyse siitä, miten hyviä eri maat ovat mittaamaan kuolleisuutta".   

Presiis!

Muistuupi mieleen uutinen Jenkeistä viime keväänä:

Henkilö kuoli auto-onnettomuudessa.

Ruumiinavauksessa löytyi koronavirusta.

Raportti:

"Henkilö kuoli koronavirukseen".   

  

No niin.

Tuossa Tegnellin haastattelussahan sitä odotettua dataa tuli.  

Väistämättä herää kysymys, onko koronassa kysymys maailmanhistoriallisen suuresta kuplasta.

Esimerkiksi Härmässä oli viime viikolla raportoitu 334 "koronaan liittyvää" kuolemaa.

Siis "liittyvää".   

Ennestäänhän jo toki tiedämmekin, että nuo "koronaan liittyen" kuolleet ovat keskimäärin erittäin iäkkäitä, ja jo valmiksi pahoin sairaita. 

334? 

Koronahässäköintiä on kestänyt kohta puoli vuotta, ja ihan normaali kuukausikuolleisuus Härmässä on kuukausitasolla tavanomaisesti noin 5000:n luokkaa.   

Entä ne normaalit vuosittain kausi-influenssaan kuolleet, Härmässä luokkaa 500 - 600 per vuosi.

Miksi niistä ei enää puhuta mitään?

Korona =  paljon melua tyhjästä? 

 

" En usko, että nykyisillä keinoilla tautia pystytään poistamaan. Ehkä pitemmällä aikavälillä rokotteen kanssa, mutta en ole siitäkään niin varma. Influenssa leviää samalla tavalla, mutta sitäkään emme saa hävitettyä, vaikka meillä on jo rokotteita. Luulen, että joudumme vain opettelemaan elämään tämän taudin kanssa." - Anders Tegnell, Kauppalehti 20.8.2020


Toppen, Anders!

Heja Sverige!

Du Gamla, Du Fria!

Allt för Sverige! 

För Sverige - I Tiden!

Heja, heja, heja!



 (Nådendal 20.8.2020)

shop.ArcticParadise.fi

Mitä vastuullisinta, niin perkeleen ekoloogista, luotettavaa kotimaista postikorttikauppaa verkossa!