8.3.2012

Hyvää Naistenpäivää 8.3.! (KatjaGate)

Yritettiinkö Katja Kettu siepata?

Henkilö - tiettävästi jonkinlainen uusi kirjailija - on vuodesta 2008 alkaen antanut lukuisia lehtihaastatteluja, joissa kertonut väitetystä sieppausyrityksestään. Poliisia kritisoiden.

Väitetyllä sieppausyrityksellä - usean miehen joukko oli yrittänyt työntää Kettu pakettiautoon töölöläisellä kadulla jne. - ei ole ainuttakaan silminnäkijää. Kuin ihmeen kaupalla, kiitos rajun vastaanpanemisen, Kettu onnistui livahtamana karkuun!

Nyt Kettu sitten, kun toimittajat ovat alkaneet kyselemään keissistä ja kuulemma poliisikin aloittanut lisätutkimukset, kieltäytyy haastatteluista. Perui tämänpäiväisen  esiintymisensä suorassa TV -ohjelmassa. Parisen tuntia ennen proggista.

Yritettiinkö Katja Kettu siepata?

Vaikea sanua, asian selvittelyn tässä vaiheessa. Meillä on hänen kertomuksensa - eikä muuta sitten olekaan.

Olis kyllä kiva tietää keissistä lissää... Tässähän alkaa mielenkiinto heräilemään...

No, joka tapauksessa tämän nuoren naiskirjailijan romaani käsitteleee - "seksuaalista hyväksikäyttöä".

Yllätys, yllätys! Mitäpä muutakaan. Niin, niin...

Mutta yritettiinkö Katja Kettu todella siepata?

Vai meneekö tämäkin tapaus puhtaan fiktion (fiktio = "keksitty tarina, sepitelmä") puolelle, kuten niin suuri osa suomalaisten naisten väitetyistä raiskauksista, muusta väitetystä väkivallanteosta heitä kohtaan, sekä "seksuaalisesta hyväksikäytöstä".

(Phuket 8.3.2012)

http://www.arcticparadise.fi/Jälkikirjoitus:

Katos perhana!

Tolle Ketulle on myönnetty apurahoja ihan kivasti:

12.000 euria tuli Kylddyyrirahastolta, ja 7.000 Södikalta!

Kettu kumppaneineen  näkyy lisäksi juuri tänään, Naistenpäivän kunniaksi, julkaisseen kirjoituskokoelman "Pimppini on valloillaan". Käsittelee "naisen seksuaalista itsemääräämisoikeutta, eri näkökulmista". (Miksi nuo aikuiset ämmat muuten puhuvat "pimpeistään". Puhuisivat vaan reilusti vituistaan,  siitähan on kysymys.


Tuollekin hankkeelle lienee kipattu apurahoitusta melkoisia määriä... Suomessa kun ollaan.

Kuvitellaanpa tilannetta, että joku mies/miesryhmä julkaisisi vastaavan opuksen, nimenä vaikkapa "Jortikkani ihmeelliset seikkailut".

Aivan mahdoton ajatus. Ei onnistu. Ikinä. Suomessa. Teksti kelpaisi korkeintaan Jalluun tai Kalleen - niihinkin salanimellä.

Miesten seksuaalisuushan on niiiiin likaista, alhaista, kaikin puolin tuomittavaa. Suomen feministisen ValtionUskonnon mukaan.

Entä apurahoitettaisiinko moisia mieskirjailijoita?

Vitsi, vitsi!27.3.2013 EPILOGI

Poliisi keskeyttää tutkimukset Katjan Ketun vihdoinkin, parin vuoden kuluttua väitetystä tapahtumasta, tehtyä rikosilmoituksen.

Näyttöä ei löytynyt. Tietenkään. (Lähde: Iltalehti 27.3.2012)

Lisäksi Ketun tapahtumakuvauksesta ei löytynyt mitään seksuaalisuuteen viittaavaa. 

Diplomaattisesti poliisi Rautaheimo kuitenkin toteaa, "että poliisi lähtee siitä, että kansalainen puhuu totta, eikä voi väittää, ettei Ketun kertomaa tapahtumaa ole tapahtunut".  Ei ole helppoa poliisillakaan, kun kansalaisia ei saisi julkisesti loukata...


Sekin tuossa Ketun tarinassa todella ihmetyttää, että miksi hän väitetyn sieppausyrityksensä yhteydessä kertoili nimenomaan raiskausyrityksestä?

Jos - siis jos, uskokoon ken haluaa - jotakin todella tapahtui, ehkä väitetyt "sieppaajat" olivatkin vain innokkaita Katja Kettu -fanejä, jotka tahtoivat keskustella kirjailijan tuotannosta?

Tai jos nuo oletetut pahikset yrittivätkin siepata Katja Ketun lunnasrahojen toivossa?

Entä ufo-teoria?

Kysymyksiä, kysymyksiä... Vastausta tuskin koskaan saamme.

Mutta hei! Tytöt! 

Nyt kaikki vaan sorvaamaan sieppaus- ja raiskausilmoituksia!

Raiskausilmoitukset ovat siitä käteviä, että nillä voipi peitellä esim. edellisyön uskottomuuden. Lisäksi ne soveltuvat mainiosti kaikenlaisten kostomotiivien täyttämiseen. 

Samoin huomionkipeyden hoitoon. 
(Turku 30.3.2012)


www.ArcticParadise.fi