18.4.2012

WOW! Jennie, Jennie...

WOW!

Olihan se tiedossa, että tuossa uuden Tasavallan Presidentin Sauli Niinistön Jenni -puolisossa on potentiaalia.  Tänään päättyneellä uuden presidenttipariskuntamme ensimmäisellä valtiovierailulla Ruotsiin Jensku ylitti kyllä kaikki odotukset!

Mikä tyyli!

Heti alkuun hauska koriste hiuksissa. Kun "Prinssi Olof Daniel Westling Bernadottte, Länsi-Göötanmaan Herttua,  entinen kuntosaliyrittäjä Daniel Westling Ockebosta, presidenttipariskuntaamme lentokentällä oli vastassa.- Hyvä muuten, että hänelläkin on jotakin tekemistä.

Nätti sähkönsininen mekko eilen.

Kiva Minna Parikan käsilaukku. Aikaisemminhan Jensku on esiintynyt Marimekon käsilaukun kanssa - lämmin kiitos meidän kyseisen firman osakkeenomistajien puolesta!

Hoikka, pitkähkö, hymyilevä, hillitty ja kaunis nainen.

Hittolainen, miten edustavan presidenttipariskunnan Suomi onkaan saanut. Vihdoinkin! Noita kyllä kelpaa lähettää mille tahansa kansainvälisille estradeille. Sopeutuvat joukkoon hienosti. Missä aristokraattiporukassa hyvänsä.

Ei ollenkaan tarvinnut hävetä. Päinvastoin kuin niin monta vuotta...

Ihme on tapahtunut! Salesta ja Jenskusta Härmä on saanut omat kuninkaallisensa!

Ja tämä on vasta alkua. Varmaa on, että kun aika kuluu ja rutiini kasvaa, Jennin tyyli vain entisestään paranee.

Jenni Haukiosta tulee muodostumaan fantastinen valttikortti Suomelle. Arvokkaampi, kuin sata "maabrändi -työryhmää".

Silviankin kanssa tuli hyvin juttuun. På svenska! Kaveerasivat kuin vanhat ystävät.

Valtiovierailun virallista potrettia kun katselee, näkee että entisen alusmaan Tasavallan Presidentti puolisoineen on nyt ensimmäistä kertaa ulkonäöllisesti samaa kaliiperia Svea Mamman hovin kanssa. - No, bileprinsessa Madde puuttuu kuvasta, kuten niin usein. Hälsinglandin ja Gästriklandin herttuattarella on siellä Njyy Jorkissa omat kuviot, kun elämä Ruåttissa alkoi ahistamaan... Juristi -poikaystävän paljastuttua petturiksi...

Kunkku  kuvissa tosin vähän yrmistelee. Tapansa mukaan. Ehkäpä Majesteetin ajatukset liihottelivat Camilla Henemarkin ja muiden Kaarle Kustaan "kahvityttöjen" parissa... 

Mutta upea esitys Jenniltä! Kerta kaikkiaan!

Tasavaltalainen tyttö Porista astuu keskelle erään Euroopan vanhimmman hovin monisataavuotisia perinteitä ja seremonioita, ja ottaa tilanteen haltuunsa! Alla tiders!

Jennie, Jennie, Jennie, Jennie,
maailma sua odottaa.
Jennie, Jennie, Jennie, Jennie,

elämältä paljon saa, jos antaa.
Jennie, Jennie, Jennie, Jennie,
sävelen sä tiedät sen.
Jennie, Jennie, Jennie, Jennie,
elä niin, ja hymyile.

(Matti Esko: "Jennie, Jennie")

(Kiilopäällä 18.4.2012)


www.ArcticParadise.fi