11.9.2016

George Soros - pakulaisten rakastaja Numero Yksi

Eestin Äripäev -talouslehdessä oli numerossa 8. augusti 2016 iso miljardööri George Soroksen kirjoittama artikkeli pakulaisteemasta. 


Oikeassa suursijoittaja-filantrooppimme on osittain: 

"Pagulaskriis ei ole ühekordne sündmus, see ennustab suurema rändesurvega perioodi lähemas tulevikkus, mille põhjused on erinevad, muu hulgas Euroopa ja Aafrika demograafiline ja majanduslik tasakaalutamatus ning lõputud konfliktid kogu piirkonnas." - Niin juuri! Tämä on tosiaankin vasta alkua! 

Sen sijaan hakoteille Soros eksyy heti perään, kun alkaa saarnaamaan pakolaistulvan esto -yritysten "haittaavan Euroopan taloutta" ja olevan "kansainvälisiä ihmisoikeusstandardeja vastaan".


George Soroksen resepti:

EU:n tulisi ottaa "esimerkiksi" 300 000  pakulaista vuodessa vastaan - mutta "kontrolloidusti". 

Ensi tilassa pitäisi kuulemma Italian ja Kreikan merivoimille antaa tuntuvat lisäresurssit, ja muuttaa heidän työnkuvansa "rajavalvojista" pakulaisten auttajiksi!- Sillä lailla!

Ja - oikein arvattu! - miljardööri esittää pakulaisten saamien tukien - siis rahan - määrän rajua nostoa. 

Antaapa suursijoittajamme jo laskelmiinsa perutuvan summankin: Kolmekymmentä miljardia pakulaisille - näin ensi hätään. 


Mistä rahoitus?

George Sorosilla on vastaus tähänkin:

Aluksi velkaa ottamalla, sittemmin lisäverojen kautta. - Kuulostaa tutulta?

Tukea rojektille on kuulemma saatavissa "Euroopan kansalaisten hyväntahtoisuudesta". - Just joo!

Sitten artikkelissa "300 000 pagulast aastas" seuraa tuota tutuksi tullutta suvakkihöpinää, miten pakulaiset "monipuolistavat kulttuuria" ja "tuovat taloudellista dynamiikkaa". - Hoh - hoijaa!

"Sisserändajatel on suur potentsiaal panustada innovatsioonio ja arengusse, kui neile võimalus antakse". - Niinpä niin. Nuo pääosin nuorehkot, asekuntoiset miehet, jotka noista sotkumaista Eurooppaan rynnivät... Osa (nk."partavauvat") ei "tiedä" edes ikäänsä, eikä osaa nimeään kirjoittaa... Ratkaisu Euroopan ongelmiin à la George Soros!

Kolmeenkaan kertaan lukemalla ei George Soroksen "ajatuksista" löydy yhtikäs mitään rakentavaa esitystä pakulaiskriisin ratkaisemiseksi.

Päinvastoin.

Hänen resptillään kaaos vaan pahenee.


Nyt herää tietenkin kysymys, mihin tämä kohta yhdeksänkymppinen miljardööri, Clintonin surullisenkuuluisan pariskunnan parhaita ystäviä, propagandallaan oikein pyrkii?

Miksi Georg Soroksen agendalla on Euroopan islamisaation edistäminen?

Miksi mies jääräpäisesti jatkaa oppi-isänsä Karl Popperin  "Open Society" -liturgian paasaamista, vaikka maailma on muuttunut. Perusteellisesti!

Esimerkiksi se, että viime sotien aikoihin Itä-Euroopasta  saapui suuria määriä juutalaispakolaisia Länsi-Eurooppaan (Britanniaan lähinnä) ja Ameriikkaan, ei ole verrattavissa nykytilanteeseen.

Juutalaisen kansan edustajathan - joukossa tietenkin George Soros - ovat lahjakkaita, monilla aloilla kaikkein lahjakkaimpia ihmisiä. Miten heitä voisi edes yrittää verrata tuohon rupusakkiin, joka muodostaa nykyisten maahantunkeutujien  murskaavan enemmistön? Ei mitenkään!

Puhumattakaan nykyisen pakulaisaallon giganttisesta mittakaavasta.
 

No, Latviassa ainakin on jo herätty vaatimaan George Soroksen ja hänen lukuisten "hyväntekeväisyys" ja "ihmisoikeusorganisaatioidensa" toimintakieltoa. 

Asiaa ajaa mm. Ventspilsin kaupunginjohtaja Aivars Lembergs.  

Helppo ennustaa, että jatkoa seuraa...


(Kuusamon Tropikki 10.9.2016)

shop.ArcticParadise.fi

Postikortteja verkosta  
 
Vastuullisesti, toki.
 
Mitä ikuna se sitten tarkottaneekaan...