10.9.2011

"Kiitos teile!", lausui Hassan ja poistui kauppakasseineen...

Elokuu, 2011.

Olen matkalla Oulusta Posiolle, pitäisi pysähtyä Taivalkoskellakin siinä välissä.

Ainoa yhteys tänään on Kutilan Liikenteen bussi, joka kauhukseni osoittautuu pikkubussiksi. No, hyvä sentään että fillari onnistutaan runnomaan  mukaan, ahtaaseen takakonttiin.

Oulusta lähdettyämme eka pysäkki Tuirassa. Pysäkillä venttaa nuorehko, kolmekymppinen Afrikan sarvesta lähtöisin oleva  kaveri.

Hänellä on pari saattajaa, maanmiehiään.Yhdessä he alkavat lappaamaan keltaisia muovikasseja sisään autoon. Lasken että noita ruotsalaisin tekstein varustettuja kauppakasseja on toista kymmentä kappaletta.

Tavattoman ystävällisesti kuski somalia auttaa.

Istun aivan edessä, vasemmanpuoleisen etuoven vieressä, ja somppu tulee istumaan käytävän toiselle puolelle, heti kuskin taakse. Ostoskassit hänellä on pinottuina viereensä.

Afrikkalainen ojentaa kuskille "litteran". Semmoinen samantyyppinen, mitä varusmiesaikoina intistä jaettiin. Tämä matkalippu on eppäilemättä sosiaalitoimistosta peräisin.

Jatkamme matkaa, ja tummaihoinen alkaa pälättämään luuriinsa.

Hänellä on hieno uusi puhelin. kaikilla herkuilla, näköjään

Puhetta sitten piisaakin, koko matkan ajan, Pudasjärvelle saakka. Toista tuntia, non-stop!

Lätinä ei tosiaan lakkaa hetkeksikään.

Ja se on kova-äänistä.

Täysin häpeämätöntä touhua. Ei puhettakaan kanssaihmisten kunnioittamisesta..

Tarkkailen, että heppu on ilmeisen hyvinsyöneen ja hyvinvoivan näköinen. Lenkkaritkin uudet ja komeat.

No, Pudasjärvellä herran matkateko sitten loppuu.

Kaiken huippu on, että kuski auttaa nuorta miestä kauppakassien siirrossa autosta ulos!

Vasta tässä vaiheessa somppu malttaa lopettaa puhelunsa. Puhelunsa, josta kotimaan taksoillakin tuli useiden kymppien arvoinen. Mikäli puhelun kohde oli Somaliassa, puhutaan satasista.

Sosiaalitoimiston piikkiin, luonnollisesti.

"Kiitos teile!", lausuu somali poistuessaan kauppakasseineen. Iloinen virnistys on miehellä naamalla - ja miksipä ei olisikaan.

Pudasjärven linjiksellä  tyyppiä on  vastassa varsinainen vastaanottokomitea, puolisen tusinaa heimoveljeä.

Jälleennäkemisen riemu on suuri. Kättelyjä ja halauksia.

Kaikki nuokin nuorehkot somalimiehet ovat hyväkuntoisen oloisia. Terveitä, riskejä.

Vaikuttaa siltä, että bussissa reissannut somali oli käynyt Ruotsissa ostoksilla noiden maanmiestensä lukuun. Siitä tuo riemukas vastaanotto.

No, he saivat odottamansa. Ehkä jotakin "bling-blingiä", jota he pitävät arvokkaana.

Sosiaalitoimiston pikkiin, tietenkin.

Sinne jäivät norkoilemaan, Hassanit Pudasjärvelle.

Mitään järkevää työtähän heillä ei ole, eikä sitä myöskään tule. Ikinä.

Sensijaan että olisivat rakentamassa omaa kotimaataan, lorvailevat Härmässä. Eivät koskaan tule sopeutumaan. Eiväthän intialaisperäiset mannemmekaan ole muutamassa sadassa vuodessa sopeutuneet.

Valistunut veikkaus on, että tämä musta porukka ei suomalaiseen yhteiskuntaan sopeudu edes tuhannessa vuodessa!

Voi vain kuvitella, miten turhauttavaa tuollainen tyhjän panttina loisiminen mahtaa olla, raavaille miehille. Miksei heitä laiteta vaikka risusavottaan?

Tai mistäpä sen oikeastaan tietää. Ehkä joutenolo on heistä mukavaa?

Voi vain kuvitella tuota seksuaalisen turhautuneisuuden määrää - sillä sarallahan vastaanottokeskuslaisten mahdollisuutensa ovat pienet tai oikeastaan olemattomat.

Ei mikään ihme, että maahanmuuttajat ovat lukumääräänsä nähden moninkertaisesti edustettuina rikos- ja väkivaltatilastoissa. Eritoten raiskauksissa.

Kun se "monikultturisuus" nyt vaan ei toimi - seikka, jonka jopa Angela Merkel ja Nicolas Sarkozy ovat viime aikoina joutuneet toteamaan. Tai ajatellaanpa vaikka Lontoon mellakoita kesällä 2011...

-

Bussimme jatkaa Taivalkoskelle.

Jututan kuskia, ja hän kertoo Pudasjärvellä olevan vastaanottokeskuksen. Noita elintasopakolaisia reissaa Oulun -Pudasjärvi väliä tiheään. Täytyyhän heidän päästä shoppailemaan!

Sosiaalitoimiston pikkiin, tietenkin.

-

Ai niin. Meinasi vallan unohtua.

Nuo roskaväen maahanmuuton ja "monikulttuurisuuden" puolestapuhujathan aina jankuttavat, että maassa väki vanhenee, ja tarvitaan "uusia veronmaksajia".

Samalla "logiikalla" verot valtion maksettavaksi vaan! Avot!

-


Viime aikoina on löytynyt järjen äänen kaiken tämän pakolais -hulluuden keskellä: Pauli Vahtera. Bloggaa Iltalehdessä.

Hän on tutkinut pakolaiskysymyksen taloudellisia faktoja. Siis siltä osin kuin niistä ylipäätään voi saada selvää. Pakolaisten aiheuttamista kustannuksista suuri osahan on salaisia. Puhutaan nk. "harkinnanvaraisista" avustuksista. No, äskenhän näimme, mitä ne ovat.

Kuvioon kuuluu, että virkamiehiä on kielletty kertomasta lukuja.

Miljardeista joka tapauksessa puhutaan. Kaikki velaksi, tietenkin.

Seuraavien sukupolvien niskaan vaan, kylmästi.

KTM -tilintarkastaja Vahteran laskelmat ovat hämmästyttäviä. Suuruusluokat ovat päätähuimaavia.

Se meni jotenkin niin, että yhden tuollaisen "bling-bling" -himoisen riskin nuorehkon pakolaismiehen elättäminen Härmässä maksaa saman, kuin 12.000 lapsen koulunkäynti vuodessa siellä lähtömaassa.

Niin, pakolaismiehen...

Onhan noissa pakolaisissa toki naisiakin. Heitä näkee varmimmin Etelä-Suomen paikallisbusseissa. Pääsääntöisesti raskaina ja/tai lastenvaunujen kera. Kun Härmässä on niin hyvät edut sikiämiseen...

Järkee vai ei?

Ai niin, tätähän ei saa kysenalaistaa. Sehän on kuulemma "rasismia". Niinkuin sekin yksinkertainen toteamus, että maahanmuutossa pitäisi kiinnittää huomiota tulijoiden laatuun. Tervetuloa vaan Härmään sellaiset, joilla on jotakin konkreettista tarjottavaa. Tasokkaita osaajia tarvitaan! Juuri näinhän esimerkiksi Tanska on alkanut tehdä.

Sitten kun viranomaiset lakien mukaisesti ytittävät nakata ulos jonkun sairaan venäläismummon, josta on odotettavissa vain ja ainoastaan miljuunaluokan kulut: Hirveä huuto!

Just joo...

Ei voi kuin ihmetellä, kuinka hillittömästi nuo mamujen paapojat - kaikki tapahtuu siis velkarahalla - Suomea vihaavat.

Ennen kaikkea he vihaavat nuoria, sekä tulevia sukupolvia, joille tämän hulluuden laskut lankeavat maksettavaksi. Kuten asiaan kuuluu, "monikulttuurisuuden" propagoijat uskovat "tekevänsä hyvää". Niin aina... Ääliöt! "Hyödylliset idiootit"!

Aikapommi tikittää jo.On Suomi mielisairas maa.


www.ArcticParadise.fi